fbpx

Sparring – for dig, der er projektleder

Har du brug for at få vendt dit projekt med en udenforstående? Eller vil du udvikle dig, som projektleder og har brug for sparring om, hvordan du bedst gør det? Så er der hjælp at hente her.

 

Projektsparring

Driller dit projekt?

Har dit projekt udviklet sig i en retning, så det er svært at nå at levere det lovede? Og har du ikke en klar og tydelig plan for, hvad du kan gøre ved det?

Så bestil sparring og få en udenforståendes erfarne projektøjne på dit projekt. Du kommer til at sparre med Else Kathrine Friis, der har været hyret ind som projektleder og rådgiver på en lang række projekter, der har været ved at køre af sporet. Else har derfor stor erfaring med at få projekter, der driller, tilbage på skinnerne.

Fordi Else er udenforstående, så har hun ikke noget i “klemme” i forhold til dit projekt. Dine kolleger eller interessenter tæt på projektet har nogle gange andre dagsordener, netop fordi de er involveret i projektet eller virksomheden. Derfor får du her uvildig sparring på dit projekt.

Vil du udvikle dig som projektleder?

Hvis du har været projektleder i nogle år, så kan du med stor sandsynlighed trænge til lidt udvikling! De fleste har været på et projektlederkursus eller en -uddannelse og har derfor godt kendskab til de gængse projektværktøjer. Men den gode projektleder kan meget mere end kun projektværktøjerne. Derfor kan du have nogle udviklingspunkter, der f.eks. kunne handle om:

 • Hvordan motiverer jeg min projektgruppe?
 • Hvordan kommunikerer jeg godt?
 • Hvordan leder jeg mennesker?
 • Hvordan faciliterer jeg møder og workshops på en god måde?
 • Hvilke faldgruber og fordele har jeg med den personprofil, jeg har?

Har du mod på at udvikle dig i projektlederrollen, så bestil et forløb hos mig.

Hvad får du og din virksomhed?

Du får:

 • vendt dit projekt / din projektlederrolle med én, der kan se det hele udefra. Med 20+ års erfaring med projekter, har jeg masser af eksempler fra den virkelige verden at trække på, og kan derfor ofte komme med lige det input, du mangler. Det er nemmere, når man har været i en lignende situation før.
 •  

 • sparring om både Metoder, Mindset og Mennesker – altså: hvordan du gør (projektværktøjer, -metoder), og så alt det “bløde” (Mindset og Mennesker), som kan være dét afgørende for et projekts succes og for at blive en knalddygtig projektleder. Men det med Mindset og Mennesker er ikke noget, man kan læse sig til i en tyk projektlederhåndbog.

Din virksomhed får:

 • Hjælp til at få et projekt tilbage på sporet
 • En “opgraderet” projektleder, som kan lede projekterne (endnu) bedre.
 • En projektleder, som er blevet meget bevidst om sin rolle i projekter og hvilke faldgruber, han/hun skal passe på.

Hvordan foregår det?

Vi taler sammen via Zoom, Skype eller mobil. Eller vi kan mødes hos mig eller dig.

Du præsenterer, hvad du gerne vil sparre om. Hvis du vil sparre om et konkret projekt, så tager jeg udgangspunkt i, hvad du ser som projektets udfordringer, og så taler vi os frem til mulige løsninger.

Hvis du ønsker at udvikle dig som projektleder, så tager jeg udgangspunkt i din erfaring, din uddannelse og din person. Sammen taler vi os frem til, hvor du skal udvikle dig, og hvordan du kan gøre det.

Hvis du har valgt et længere sparringsforløb, så aftaler vi fra gang til gang, hvad du skal gøre til næste gang. Det gør det nemmere at holde fast i det besluttede, at du ved, at vi taler om det ved næste sparringssession.

Hvad koster det?

Din investering i at få hjælp til et projekt der driller eller sparring om, hvordan du kan udvikle dig i din projektlederrolle er:

10 timers forløb: 10 timer á 995 kr =  9.950 kr ex. moms

5 timers forløb: 5 timer á 1.050 kr = 5.250 kr ex. moms

1 time: 1.200 kr ex. moms

Såfremt jeg skal køre hen til dig, påregner jeg kørsel.

Du kan godt købe én enkelt time, men jeg anbefaler, at du istedet køber et forløb med 5-10 timer. Så kan vi løbende sparre sammen og aftale, hvad du gør før næste sparringsopkald.

Det er min erfaring at få timers sparring, kan gøre en stor forskel for et projekt og for en projektleders udvikling.

  Sådan kontakter du mig og aftaler sparring

  Kontakt mig via formularen herunder. Så vender jeg tilbage til dig, så vi afklare præcis, hvad du har brug for og aftale antal timer, tidspunkter mv.

   Else Kathrine Friis

   Hvem sparrer du med?

   Du sparrer med Else Kathrine Friis, som har 20+ års erfaring med projektarbejde

   Else har ledet alt fra mindre interne projekter i virksomheder til store anlægsprojekter. Hun har især arbejdet i medicinalbranchen, men også i en række andre brancher i både små, mellemstore og store virksomheder – og hos både private og offentlige.

   Else startede for 5 år siden eget firma, hvor hun arbejder som projektmentor. Det betyder, at hun rådgiver virksomheder om projektarbejde. Derudover holder hun foredrag om og underviser i projektarbejde.

   Else har arbejdet med projekter hos Novo Nordisk, AN Group, Region Sjælland, Viminco, Ellegaard Göttingen Minipigs og en lang række andre virksomheder.

   Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra mig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.