fbpx

Bestil FYSISK bog:

De 10 projektplager og hvordan du undgår dem

Har du eller den virksomhed, du er ansat i, projektproblemer? Oplever du, at projekterne går galt, og at de overskrider aftalt tid eller budget? Så er du måske løbet ind i en eller flere af de 10 projektplager.

I bogen her kan du læse om de 10 projektplager, jeg hyppigst støder på, når jeg hjælper projektledere og virksomheder med deres projektarbejde. Jeg beskriver både plagerne, hvordan du undgår dem, og giver for hver plage et ekstra tip til, hvordan du får has på plagen. Bogen er på 28 sider.

Udover bogen får du en tjekliste, hvor du kan krydse af, om du har husket alt det, som bogen anbefaler, i dit projekt.

Pris

Prisen er inklusiv forsendelse og eksklusiv moms.

1 bog: 100 kr
2 bøger: 190 kr (pr. styk 95,-)
3 bøger: 270 kr (pr. styk 90,-)
4 bøger: 340 kr (pr. styk 85,-)
5 bøger: 400 kr (pr. styk 80,-)

Hvad siger en tidligere læser om bogen?

Her er, hvad en projektleder skrev til mig, efter at have læst bogen:

”Yeah… det er så godt… virkelig guld. Og overskueligt og letforståeligt.

Mens jeg læste, sad jeg og tænkte på nogle af mine små projekter, som kan løbe ligeså meget af sporet, som de store. Disse 10 plager ville klart ha’ givet mig overblikket.

Jeg kan godt lide din måde at sætte det op på, med en beskrivelse af et projektproblem “plagen”, mulig løsning og så et godt tip.”

Else Kathrine Friis

Hvem er forfatteren?

Bogens forfatter er Else Kathrine Friis, som ejer faastyrpaaprojekterne.dk, og til daglig arbejder med at uddanne og sparre med projektledere. Derudover rådgiver Else virksomheder om projektarbejde, og hun arbejder som ekstern projektleder for  virksomheder.

Else har 20 års erfaring med projektarbejde. Både som projektleder og ved at hjælpe ledergrupper med at optimere projektarbejdet i forskellige virksomheder. Else er uddannet civilingeniør, og efteruddannet indenfor projektledelse og facilitering.

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra mig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.