fbpx

Bestil FYSISK bog:

De 10 projektplager og hvordan du undgår dem

Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, har du fået e-bogen om “De 10 projektplager og hvordan du undgår dem”. Ønsker du bogen i en fysisk version, så kan du bestille den her på siden.

De 10 projektplager

Bogen handler om de 10 projektplager, som kan plage projekter. For hver plage får du en forklaring på, hvordan du kan undgå plagen og et ekstra tip til at håndtere plagen. I den fysiske bog er der også en kort introduktion til projektmodellen Movin’ Projects. Bogen er på 28 sider.

Udover bogen får du en tjekliste, hvor du kan krydse af, om du har husket alt det, som bogen anbefaler, i dit projekt.

Pris

Prisen er inklusiv forsendelse og eksklusiv moms.

1 bog: 100 kr
2 bøger: 190 kr (pr. styk 95,-)
3 bøger: 270 kr (pr. styk 90,-)
4 bøger: 340 kr (pr. styk 85,-)
5 bøger: 400 kr (pr. styk 80,-)

Bogens bagsidetekst

Har du eller den virksomhed, du er ansat i, projektproblemer? Oplever du, at projekterne går galt, og at de overskrider aftalt tid eller budget? Så er du måske løbet ind i en eller flere af de 10 projektplager.

I bogen her kan du læse om de 10 projektplager, jeg hyppigst støder på, når jeg hjælper virksomheder med deres projektarbejde. Jeg beskriver både plagerne, hvordan du undgår dem, og giver for hver plage et ekstra tip til, hvordan du får has på plagen.

Derudover bliver du kort præsenteret for projektmodellen Movin’ Projects. Modellen bruger jeg, når jeg hjælper virksomheder med at lære, hvordan de selv løbende kan forbedre deres projektarbejde. Ligesom jeg bruger modellen, når jeg skal tale med virksomheder om, hvor det kan gå galt, når projekterne ikke forløber, helt som de burde.

 

Hvad siger en tidligere læser om bogen?

Her er, hvad en projektleder skrev til mig, efter at have læst bogen:

”Yeah… det er så godt… virkelig guld. Og overskueligt og letforståeligt.

Mens jeg læste, sad jeg og tænkte på nogle af mine små projekter, som kan løbe ligeså meget af sporet, som de store. Disse 10 plager ville klart ha’ givet mig overblikket.

Jeg kan godt lide din måde at sætte det op på, med en beskrivelse af et projektproblem “plagen”, mulig løsning og så et godt tip.”

Else Kathrine Friis

Hvem er forfatteren?

Bogens forfatter er Else Kathrine Friis, som ejer faastyrpaaprojekterne.dk, og til daglig arbejder som projektmentor med at rådgive virksomheder om projektarbejde.

Else har 20 års erfaring med projektarbejde. Både som projektleder og ved at hjælpe ledergrupper med at optimere projektarbejdet i forskellige virksomheder. Else er uddannet civilingeniør, og efteruddannet indenfor projektledelse og facilitering.

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra mig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.