fbpx

Mød Else Kathrine Friis

Jeg tilbyder kurser, bøger og sparring om projektledelse, der trin for trin uddanner dig til at blive en bedre projektleder. Og hvordan gør jeg så det?

 

  • Jeg viser dig, hvordan du kan omsætte projektteori til virkelighed – det er nemlig ikke altid så nemt
  • Jeg hjælper dig med at gøre det svære simpelt – med praktiske “how to” guides og værktøjer, der virker
  • Jeg giver dig viden om både Mindset, Mennesker og Metoder – hvor de fleste, der uddanner projektledere, kun lærer dig metoderne
Else Kathrine Friis

Ingeniør med omfattende projektviden

Jeg er uddannet civilingeniør på kemiretningen med speciale i bioteknologi.

Som nyuddannet arbejdede jeg i forskellige brancher. Derefter blev jeg ansat i pharma-branchen. Her gik det hurtigt op for mig, at gode projektleder-kompetencer er afgørende for at kunne levere i den kvalitet, i den hastighed og i det omfang, som pharma-branchen kræver.

Dér blev min interesse for projektledelse vakt. Og den interesse har jeg dyrket lige siden, både med klassiske projektlederuddannelser og -kurser, og med undervisning i andre emner, som er relevante, når man skal projektlede:

  • IPMA projektleder
  • Prince2 projektleder
  • Scrum Master
  • Facilitatoruddannelse
  • Efteruddannet i ledelse

20+ års erfaring med projekter

Jeg har mere end 20 års erfaring med projektarbejde i både offentlige og private virksomheder. De fleste af årene har jeg været i pharma-branchen, hvor der er masser af store, komplicerede projekter at øve sig på.

Jeg har hyppigst arbejdet som projektleder, men også som deltager i projektgrupper og med at rådgive ledergrupper om projekter.

På baggrund af den erfaring besluttede jeg at starte min egen virksomhed i 2016, da jeg gerne ville bruge min omfattende viden om projektarbejde til at hjælpe mine kunder. Så jeg kunne hjælpe dem med at  blive bedre til deres projektarbejde til gavn for virksomhedens udvikling og bundlinje.

Jeg har arbejdet med projekter hos Novo Nordisk, AN Group, Region Sjælland, Viminco, Ellegaard Göttingen Minipigs og en række andre virksomheder.

Her kan du også møde mig

Nysgerrig?

Så se min LinkedIn profil: Else Kathrine Friis. Du er velkommen til at connecte eller følge mig på LinkedIn.

Er du leder?

Så kig på min anden hjemmeside Friis Solutions, som er målrettet ledere:

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra mig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.