fbpx

#16: Sådan arbejder du med feedback, når du er projektleder (Feedback 2:2)

Hør projektmentor Else Kathrine Friis og ledelseskonsulent Lise-Lotte Berg tale om, hvordan feedback for projektledere adskiller sig fra feedback for ledere – og hvor det er ens.

Else og Lise-Lotte kommer blandt andet ind på:

  • Hvor ledere normalt har de samme medarbejdere i en længere årrække, ja nogle gange årtier, så arbejder en projektleder med projektmedarbejdere i projektets levetid, som kan være alt fra uger og måneder til år. Derfor har projektledere typisk kortere tid til at få feedback til at være en naturlig del af hverdagen.
  • Feedback er lige så vigtigt i projektledelse, som i linjeledelse

Hør også om, hvad du som projektleder konkret kan gøre for at introducere og arbejde med feedback i projektet:

  • Hvordan du kan bruge projekt kick off til at tale om/introducere feedback
  • Hvordan du konkret kan bruge feedbackkort. En slags ”gavekort”, hvor den enkelte kan efterspørge feedback. Kortene fremmer en kultur, hvor det bliver tilladt at give feedback.
  • Overvej, hvordan du taler om feedback. Det er ikke fejlfinding. Det handler om forbedringer. Feedbackkultur er forbedringskultur.
  • Du kan sammenligne feedback på arbejdet med sportens verden. En tennisspiller vil jo gerne have feedback fra sin træner, hvis serven kan optimeres. Det handler om at korrigere tennisspilleren, så han bliver bedst mulig til sit fag.

Episoden er udgivet 15. juni 2023

Vil du høre flere podcast-episoder om projektledelse?

Hvis du vil høre flere episoder af podcasten, så hop til oversigten over episoder.