fbpx

Online sparring

Har du brug for at få vendt dit projekt med en udenforstående?

Er der udfordringer i dit projekt, eller vil du sikre dig, at du er på rette vej? Eller er du leder og vil vende projektarbejdet i virksomheden med en udenforstående?

Så køb online sparring med mig. Du kan godt købe én enkelt time, men jeg anbefaler, at du istedet køber et forløb med 5-10 timer. Så kan vi løbende sparre sammen og aftale, hvad du gør før næste sparrings-opkald.

Få timers sparring kan gøre en stor forskel for dit projekt /projektarbejdet.

Sparringen foregår online f.eks. via Zoom, Skype, telefon.

  Pris:

  10 timers klippekort: 10 timer á 1.050 = 10.500 kr.
  5 timers klippekort: 5 timer á 1.100 = 5.500 kr
  1 time = 1.200 kr

  Bestil klippekort ved at skrive eller ringe: kontakt@faastyrpaaprojekterne.dk eller 22 85 85 60.

  Fordele

   

  • Du får vendt dit projekt / projektarbejde med én, der kan se det hele udefra
  • Jeg tager udgangspunkt i, hvad du ser som projektets udfordringer, og så taler vi os frem til mulige løsninger.
  • Med 20 års erfaring med projekter, har jeg masser af erfaring at trække på, og kan derfor ofte komme med lige det input, du mangler. Det er nemmere, når man har været i en situation, der ligner, før.
  • Fordi jeg er udenforstående, så har jeg ikke noget i “klemme” ift. dit projekt. Dine kolleger eller interessenter tæt på projektet har nogle gange andre dagsordener, netop fordi de er involveret i projektet eller virksomheden.
  • Jeg sparrer både ift. Metoder, Mindset og Mennesker – altså: hvordan du gør (projektværktøjer, -metoder), og så alt det “bløde” (mindset og mennesker), som kan være dét afgørende for et projekts succes. Men det er ikke noget, man kan læse sig til i en tyk projektlederhåndbog.

  Du får

   

  • Sparring via Zoom, Skype eller mobil
  • Hvis du har valgt et længere forløb, så aftaler vi, hvad du skal gøre til næste gang. Det gør det nemmere at holde fast i det besluttede, at du ved, at vi taler om det ved næste sparringssession.