fbpx

Live foredrag, analyser, indlæg og kurser

Mangler du et indslag på en projektdag, som både indeholder viden og er underholdende? Eller har du brug for at få oplært medarbejdere eller ledelse i projektarbejde? Så læs mere herunder.

Evaluering

Lær af jeres tidligere projekter

Få evalueret et eller flere tidligere projekter, og find ud af hvor projekterne halter. Med baggrund i evalueringen kan I indføre de tiltag, som vil optimere jeres projektarbejde.

PRIS: afhænger af antal deltagere og kørsel. Ring 22 85 85 60 for pris.

Kurser

Uddan hele organisationen, så 1+1+1=111

Uddan både ledelse, projektledere og projektgrupper i projektarbejde, så kan I tage jeres projektarbejde til helt nye højder. Når alle 3 roller ved præcist, hvad de skal bidrage med hvornår i projektprocessen, så kan 1+1+1 blive 111.

PRIS: afhænger af antal deltagere og kørsel. Ring 22 85 85 60 for pris.

Projektledelsens mesterlære

Løs og Lær

Mangler du projektledere? Så køb mig til “Løs og Lær”, hvor jeg via mesterlære oplærer din medarbejder til at blive en dygtig projektleder samtidig med, at vi sammen løser et af jeres projekter.

PRIS: afhænger af de nærmere omstændigheder. Ring 22 85 85 60 for pris.

Minikursus / Indlæg på ledermøde

Det gode projekt starter hos chefen

Ledergruppens arbejde med virksomhedens projekt-setup og med understøttelse af projekter betyder mere, end de fleste ledere er opmærksomme på.

Derfor har jeg et produkt, jeg kalder ”Det gode projekt starter hos chefen”.

PRIS: Ring 22 85 85 60 for pris, som afhænger af omstændighederne.

Analyse

Hvordan står det til med jeres projektarbejde?

Tag temperaturen på jeres projektarbejde: Book mig til at analysere jeres projektarbejde. Jeg finder de steder, hvor I gør det godt, og der hvor projektarbejdet kan blive bedre – og hjælper med at få det på rette spor.

PRIS: Ring 22 85 85 60 for pris, som afhænger af omstændighederne.

De 10 projektplager

Fysisk bog

Bestil “De 10 projektplager og hvordan du undgår dem” som fysisk bog

Hvis du gerne vil bestille den fysiske udgave af den e-bog: “De 10 projektplager og hvordan du undgår dem”, du får når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, så kan du gøre det her.

Bemærk: du får også en tjekliste sammen med bogen, så du kan krydse af, når du har gjort det, du skal gøre for at undgå en plage.

PRIS: 100 kr for én bog, prisen falder jo flere bøger, du køber.